top of page

PUBLICATIE NA ZOMERSTOPEen journalist verlengt en verruimt je blik. Hij of zij fungeert als jouw ogen op​plaatsen waar jij niet kunt zijn. En: als je verhalen van binnenuit wilt horen, moet je je oor te luister leggen bij hen die de desbetreffende wereld goed kennen. Deze twee doelen probeer ik in mijn nieuwe boek Jachtig leven, dat op 1 september verschijnt, te verwezenlijken. Een boek dat ik als volgt inleid:


Nico de Beer schrijft columns die tijdloos zijn en die qua inhoud over de hele wereld zwerven. Hij geeft z’n persoonlijke mening over allerlei zaken, recht voor z’n raap. De Beer is journalist en stelt zich in deze omvangrijke bundel ten doel de lezer van achtergrondinformatie te voorzien. Hij mijdt de actualiteit, maar snijdt wel onderwerpen aan die ieder mens beroeren. Iedereen zal iets opsteken bij het lezen van dit boek. De Beer vertelt over z’n jeugd, over z’n werk in het onderwijs, cultuur, nostalgie en bijzondere plekken in de wereld waar hij z’n voetsporen heeft achtergelaten.

Eerder publiceerde De Beer drie romans en de thriller Schakels, die genomineerd werd voor de Hebban Debuutprijs voor Beste Thriller 2015.


Naast reeds bekende columns bevat het boek veertig teksten die niet eerder op het internet geplaatst zijn.


Ik wens mijn lezers op LinkedIn een prettige zomer toe.
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page